Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Politie zoekt getuigen van woninginbraak

Bergen op Zoom – Politie zoekt getuigen van woninginbraak

De politie doet onderzoek naar een woninginbraak, waarbij de bewoner is overlopen door inbrekers. Dat gebeurde zaterdagochtend 14 oktober 2023 rond 04.30 uur. De inbrekers gingen er vandoor met onder andere de auto van het slachtoffer. Heeft u informatie over dit incident? Bel ons dan alstublieft: 0900-8844.

Een 59-jarige man uit Bergen op Zoom was zaterdagochtend 14 oktober rond 04.30 uur in zijn woning in de wijk Zeekant, toen er plotseling een aantal onbekende mensen voor hem stonden. Het is nog onbekend hoe die mensen de woning zijn binnengekomen. 
De slachtoffer zou, nadat hij zijn pincode had afgegeven, door de inbrekers naar boven zijn gestuurd. Toen hij enkele uren later poolshoogte durfde te nemen, zag hij dat ook zijn auto was weggenomen. Hij waarschuwde uiteindelijk familieleden, die daarop de politie waarschuwden.

Getuigen gezocht

De politie onderzoekt wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. Heeft u vanochtend vroeg iets verdachts gezien in de wijk Zeekant? Bel ons dan alstublieft. U kunt ons bereiken via 0900-8844. Vermeld dat u belt over zaak 2023-263190.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …