Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – WhatsAppfraude-Rosener Manzstraat-Rotterdam West

Rotterdam – Gezocht – WhatsAppfraude-Rosener Manzstraat-Rotterdam West

De politie is op zoek naar deze pinner. Hij pint op 21 februari 2023 bij een pinautomaat aan de Rosener Manzstraat in Rotterdam. Een 82-jarige mevrouw uit Den Haag raakt daardoor honderden euro’s kwijt. Wie herkent deze man?

Een 82-jarige vrouw uit Den Haag ontvangt op 21 februari een sms-je van haar dochter, althans dat denkt ze. Haar dochter vraagt haar of ze even een appje wil sturen naar haar nieuwe telefoonnummer. Ze heeft namelijk haar telefoon in het toilet laten vallen en heeft daardoor nu een andere telefoon met een nieuw nummer. Moeder en dochter wisselen wat appjes uit waarna de dochter vraagt of haar moeder geld wil over maken. Dat doet de moeder. Ze krijgt nog een vraag om geld over te maken. Maar nu meldt zich de echte dochter van het slachtoffer. Die grijpt meteen in en blokkeert haar moeders rekening. Het is dan helaas al te laat. Er zijn honderden euro’s van de rekening over gesluisd naar een andere rekening. Van die rekening pint de man die we zoeken. Hij is niet de eigenaar van de rekening. De politie wil hem graag spreken, wie herkent hem?

Aan deze zaak is aandacht besteed in Bureau Rijnmond. Kijk hier het item terug.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…