Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Explosie bij een woning aan de Abrikozentuin

Rotterdam – Explosie bij een woning aan de Abrikozentuin

Vannacht heeft er een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Abrikozentuin. Er zijn geen gewonden gevallen, de politie is een onderzoek gestart.

Het is iets na 03.30 uur als wij melding krijgen van een explosie aan de Abrikozentuin. Als de agenten aankomen bij de woning zien zij de schade aan het kozijn en de voordeur. De bewoners waren binnen tijdens de explosie en zijn erg geschrokken. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. De forensische opsporing en het team explosievenverkenning hebben meteen uitgebreid onderzoek gedaan. Het onderzoeksteam van de recherche is ook een onderzoek gestart.

Getuigen
Heeft u iets gezien of gehoord op maandagnacht rond 03.30 uur in de buurt of aan de Abrikozentuin? Heeft u een deurbelcamera, dashcam of andere (bewegende) beelden? Dan komen wij graag met u in contact via onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…