Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht explosie Vredenoordlaan

Rotterdam – Getuigen gezocht explosie Vredenoordlaan

Vannacht rond 02.10 uur was er een harde knal te horen in de Vredenoordlaan. Later bleek dat één van de woningen beschadigd was geraakt. Wat de explosie precies heeft veroorzaakt en wie hier verantwoordelijk voor is, wordt onderzocht. De politie zoekt getuigen.

De bewoners lagen te slapen toen zij opgeschrikt werden door een harde knal. Toen agenten aankwamen, bleek de brievenbus en een ruit van de woning beschadigd. Gelukkig is niemand gewond geraakt. De forensische opsporing startte een sporenonderzoek. Er wordt onderzocht wat er precies ontploft is en wie hier verantwoordelijk voor is of zijn.

Heeft u informatie?
Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden (denk daarbij ook aan videodeurbelbeelden en dashcambeelden)? Dan komen we graag in contact met u via één van de onderstaande mogelijkheden. Weet dat u ook anoniem uw tip door kunt geven.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie onderzoekt steekincident Doklaan

Een jonge man raakte zaterdagavond 9 december gewond bij een steekincident aan de Doklaan.…