Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Vrouw overleden na ongeluk Boszoom

Rotterdam – Vrouw overleden na ongeluk Boszoom

Een 73-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel is woensdagavond 30 november helaas aan haar verwondingen overleden na een botsing met een bromfietser. Een 56-jarige vrouw uit Rotterdam raakte licht gewond. De 18-jarige bromfietser uit Zoetermeer is aangehouden en wordt verhoord.

De jongen reed kort na 19.30 uur op fietspad vanaf Erasmus richting de Bosdreef. De twee vrouwen waren vermoedelijk ook op het fietspad.  De exacte toedracht naar het ongeluk wordt onderzocht. Inmiddels is met een aantal getuigen gesproken en is duidelijk dat de 18-jarige jongen niet gedronken had. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…