Home Noord-Holland Amsterdam Weesp – Derde verdachte aangehouden overval brillenzaken Weesp

Weesp – Derde verdachte aangehouden overval brillenzaken Weesp

De politie heeft op woensdag 30 november een derde verdachte aangehouden voor de overval op de brillenzaken in Weesp op dinsdag 18 oktober. De verdachte is 17 jaar en hij wordt ervan verdacht de overval (mede) beraamd te hebben.

Eerder hield de politie al twee jongens aan die ervan verdacht worden de overval gepleegd te hebben. De eerste verdachte werd op de dag zelf aangehouden, de tweede verdachte drie weken later. De recherche heeft nu ook een derde verdachte aangehouden in de zaak. De jongen wordt ervan verdacht van te voren met de medeverdachten te hebben gecommuniceerd over de overval, de vluchtscooter te hebben geleverd en daarnaast verdenkt de politie hem ervan dat hij op de dag zelf ook aanwezig was in de buurt van de brillenzaken om de medeverdachten aanwijzingen te geven.

Lees eerdere berichtgeving over de overval hier.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Controle van Team Verkeer op hotspotlocatie in Zaandam

Regelmatig controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van h…