Home Zuid-Holland Den Haag Politie houdt dief van lokfiets aan

Politie houdt dief van lokfiets aan

De politie hield in de nacht van zondag op maandag een 34-jarige Rotterdammer aan op het Stationsplein inLeidschendam voor fietsendiefstal. De man had de welbekende lokfiets gestolen. De politie ontving om 00.15 uur de melding dat de lokfiets gestolen was. Via een speciaal volgsysteem zagen zij dat de verdachte zich, met de fiets, verplaatste vanaf de Turfmarkt naar het Centraal Station in Den Haag. De verdachte is daar op de trein gestapt in de richting van Leidschendam. Een politie-eenheid ging daar ter plekke, terwijl de trein stil gehouden werd, met de deuren dicht, op het station te Leidschendam. Daar werd de verdachte aangehouden. Verder onderzoek wees uit dat de man nog een gestolen fiets had.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Man (31) overleden na schietpartij Gijsingstraat

Bij een schietpartij aan de Gijsingstraat in Rotterdam is zondag 26 maart rond 19 uur een …