Home Zuid-Holland Den Haag Politie houdt verdachten hennepteelt aan

Politie houdt verdachten hennepteelt aan

De politie hield zaterdag zeven verdachten aan op de Grebbestraat en de Dintelstraat in Den Haag voor het kweken van hennep. Naar aanleiding van een tip wist de politie een lading hennep te onderscheppen op de Dintelstraat. De politie ontving rond 17.35 uur de melding dat er een bus volgeladen werd met vermoedelijk hennep. Dit busje werd even later onderschept op de Dintelstraat, waar de politie direct een sterke hennepgeur rook. De 27-jarige bestuurder, een Hagenaar, werd aangehouden en een hoeveelheid hennep werd in beslag genomen. In een woning op de Grebbestraat, waar het busje vandaan kwam, werden zes mensen aangehouden. Zij worden verdacht van het kweken van hennep. De verdachten, in de leeftijd van 21 tot 55 jaar zijn woonachtig in Den Haag.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…