Home Zuid-Holland Rotterdam Eén verdachte woningoverval Hanrathstraat aangehouden

Eén verdachte woningoverval Hanrathstraat aangehouden

Foto (c) Unique Photo Video

Agenten hebben vrijdagavond rond 21:00 uur één verdachte van een woningoverval aangehouden. De overval vond vrijdagmiddag plaats aan de Hanrathstraat in Rotterdam. Agenten hielden de verdachte aan op het Centraal Station in Rotterdam. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. 

De overval vond plaats na een afspraak via Marktplaats. Daar had een 33-jarige Rotterdammer een gouden ketting te koop aangeboden. Bij het sluiten van de deal werd de verkoper onder bedreiging van een vuurwapen door meerdere daders van zijn ketting beroofd.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Man (31) overleden na schietpartij Gijsingstraat

Bij een schietpartij aan de Gijsingstraat in Rotterdam is zondag 26 maart rond 19 uur een …