Home Zuid-Holland Rotterdam Politie arresteert straatrover in Rotterdam

Politie arresteert straatrover in Rotterdam

Politiemensen hebben vrijdagochtend om ongeveer 08.30 uur, na een achtervolging een 14-jarige straatrover aangehouden. De verdachte had even daarvoor op de Talingstraat een jongeman beroofd van zijn tasje. Het slachtoffer had gezien dat de verdachte in een RET bus (lijn 73) was gestapt en nadat de politie melding had gekregen van de roof stelde zij een onderzoek in. De bus werd gevolgd en bij de haltes werd gekeken of er iemand uitstapte die aan het signalement voldeed. Op de Carnissesingel bleek dit het geval.

Bij het zien van de politieauto ging de verdachte er vandoor. Eén van de agenten stapte uit en ging te voet achter de verdachte aan. Geholpen door het publiek die de agenten regelmatig aangaven waar de verdachte heen rende, werd deze uiteindelijk in het Zuiderpark, bij de Carnissesingel aangehouden Op de route die hij had gevolgd werden verschillende persoonlijke bezittingen van het slachtoffer teruggevonden.

De verdachte is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…