Home Groningen Fietsdiefstal na speurwerk opgelost

Fietsdiefstal na speurwerk opgelost

Donderdagmiddag zagen agenten een 14-jarig meisje uit Groningen door de binnenstad fietsen op een fiets met een vervangend slot. Ze werd gecontroleerd en daarbij bleek ook dat de gegevens van de fietswinkel waren doorgekrast. De fiets stond echter niet als gestolen gesignaleerd. Omdat de agenten het niet vertrouwden, namen ze contact op met de fietswinkel en kwam zo bij de eigenaar terecht. Deze bleek de fiets niet meer te hebben omdat deze kort geleden was gestolen. Uit laksheid had ze nog geen aangifte gedaan, maar dat wilde ze nu alsnog wel doen. Een nader onderzoek moet nog duidelijk maken hoe het meisje aan de fiets is gekomen. Bij de woning van het meisje werd nog een fiets aangetroffen; deze stond wel gesignaleerd als gestolen. Deze fiets is in beslag genomen en gaat terug naar de rechtmatige eigenaar. Met deze actie worden uiteindelijk twee fietsdiefstallen opgelost.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Gezocht – Steekincident – Gedempte Zuiderdiep – Groningen

Op zondag 2 april wordt in Groningen een minderjarige jongen in zijn been gestoken. De ver…