Home Zuid-Holland Rotterdam Overval op gezin in hal flat

Overval op gezin in hal flat

Een gezin is in de hal van haar flat overvallen. Dit gebeurde op donderdagavond rond 23.00 uur. De politie stelt een onderzoek in. Het gezin, dat woont in een flat aan de Van Adrichemweg in Rotterdam, kwam thuis met haar auto. Nadat deze geparkeerd was, liep het gezin naar de hoofdingang van het flatgebouw. Op het moment dat ze de ingang inliepen kwamen ook twee jongemannen mee naar binnen, de hal in. Deze mannen bedreigden het gezin. De vrouw rende met haar jonge kinderen weg. Het is nog niet duidelijk of de twee overvallers iets mee hebben genomen; zij vluchtten naar buiten. Er raakte niemand gewond.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Drie aanhoudingen na studentenfeest

Drie studenten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden nadat hun feestje aan …