Home Noord-Holland Amsterdam Man onder invloed van softdrugs achter het stuur in Halfweg

Man onder invloed van softdrugs achter het stuur in Halfweg

Tijdens een alcoholcontrole in de Oranje Nassaustraat in Halfweg controleerden agenten in de nacht van donderdag op vrijdag een bestuurder die een zeer verwarde en afwezige indruk maakte. Van alcoholmisbruik bleek geen sprake maar wel werden in de auto wietresten aangetroffen. Omdat de politiemensen vermoeden dat de bestuurder onder invloed van softdrugs was is hij aangehouden voor rijden onder invloed. Er is door een arts bloed afgenomen. De bestuurder, een 19-jarige man uit Halfweg, is verhoord en hierna weer in vrijheid gesteld.

Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Aanranding en zware mishandeling club Amstelstraat

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juli 2022 wordt een 20-jarige vrouw het slachtoff…