Home Zuid-Holland Rotterdam Politie houdt twee dealers aan in Rotterdam

Politie houdt twee dealers aan in Rotterdam

Politiemensen hebben dinsdagmiddag om ongeveer 13.00 uur, op de Willem Buytenwegstraat in Rotterdam, twee verdachten aangehouden voor de handel in verdovende middelen. Kort daarvoor hadden zij op de Tweebosstraat contact gehad met een bij de politie bekende drugsgebruiker. Agenten hadden gezien dat er vanuit de auto een overdracht plaatsvond. De auto was daarna weggereden maar werd dus kort daarna staande gehouden in Rotterdam-West.

De twee inzittenden, 20- en 25 jaar oud, werden aangehouden en één van hen, de 20-jarige, bleek 27 bolletjes verdovende middelen in zijn broek te hebben verstopt. Ook in de auto werd nog een kleine hoeveelheid verdovende middelen gevonden.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…