Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdammer vindt via internet gestolen fiets terug

Rotterdammer vindt via internet gestolen fiets terug

Een Rotterdammer vond via een advertentiesite zijn gestolen racefiets terug. Een 21-jarige vrouw is aangehouden op verdenking van heling. De man deed in december vorig jaar aangifte van diefstal van zijn racefiets. De racefiets werd uit een portiek aan de Oude Binnenweg gestolen. Maandag meldde de aangever zich opnieuw aan het bureau gemeld met een advertentie, die hij had gevonden op een website . In deze advertentie werd zijn gestolen fiets aangeboden. Een aantal specifieke kenmerken kwamen overeen (de fiets had geen zadel, blauwe banden en ketting, stickers).

De politie stelde direct een onderzoek in. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat de racefiets werd aangeboden door een 21 jarige vrouwelijk verdachte uit Rotterdam Zuid.

Dezelfde avond werd een bezoek gebracht aan het huisadres. Hier werd de voornoemde fiets aangetroffen. De 21 jarige vrouw werd aangehouden op verdenking van heling. De racefiets is inbeslaggenomen en herenigd met de rechtmatige eigenaar.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…