Home Zuid-Holland Rotterdam Man komt om bij ongeval Rotterdam

Man komt om bij ongeval Rotterdam

Een 66-jarige man uit Rotterdam is vrijdagavond om het leven gekomen bij een aanrijding op de ’s Gravendijkwal in zijn woonplaats. De man fietste tegen half zeven op het zuidelijke fietspad van de Rochussenstraat richting de Westblaak. Op de kruising met de ’s Gravendijkwal werd hij aangereden door een automobilist die vanaf de Westblaak linksaf de Maastunnel in wilde rijden. De fietser kwam ten val en raakte zwaar gewond. Reanimatie mocht helaas niet meer baten en de man overleed ter plaatse.

De bestuurder van de betrokken auto, een 44-jarige Rotterdammer, werd aangehouden en meegenomen voor verhoor. Uit voorlopig onderzoek van de Technische Ongevallen Dienst is gebleken dat de man niet te hard heeft gereden en dat hij geen alcohol had gedronken. Verschillende getuigen hebben verklaard dat hij niet door rood is gereden. Na verhoor werd hij heengezonden.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Drie aanhoudingen na studentenfeest

Drie studenten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden nadat hun feestje aan …