Home Zuid-Holland Rotterdam Woningoverval aan de Stroveer

Woningoverval aan de Stroveer

Twee jongens zijn maandagmiddag in een woning aan de Stroveer overvallen. Zij raakten hierbij niet gewond. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en heeft een verdachte aangehouden. Een 12-jarige jongen was thuis aan het spelen met een 11-jarig vriendje toen er rond 13.00 uur werd aangebeld. Het vriendje deed de deur open. Hij werd direct bedreigd met een mes door twee jongemannen met capuchon over hun hoofd. Ze drongen de woning binnen en eisten geld en sierraden. Nadat de overvallers de woning hebben doorzocht zijn ze er met onbekende buit er vandoor gegaan.

Een van de overvallers is donker getint, droeg een kort blauw donsjack met een capuchon lichtkleurige bontkraag, (spijker)broek en witte Nike Air Max gympen. De andere overvaller is blank, heeft donker haar en droeg een kort zwart donsjack met capuchon. Hij had een blauwe (spijker)broek aan met slijtplekken bij de knieën.

De jongens raakten niet gewond en hoewel geschrokken hebben ze de politie gealarmeerd. Agenten zijn direct een onderzoek gestart. De politie heeft op aanwijzen van een getuige een man aangehouden in de omgeving die voldeed aan het signalement. Zijn rol en betrokkenheid wordt onderzocht. Daarnaast heeft de forensische opsporing sporen veilig gesteld en er wordt gesproken getuigen.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…