Home Noord-Brabant Helmond Kunstdieven ook verdacht van fietsendiefstal

Kunstdieven ook verdacht van fietsendiefstal

Het tweetal dat op 16 februari werd aangehouden voor een poging tot diefstal van kunst uit een hotel aan de Vlierdenseweg in Deurne, wordt ook verdacht van fietsendiefstal in Gemert. De 36-jarige man uit Bakel en een 31-jarige Pool zonder vaste woon- of verblijfplaats zouden de afgelopen maanden bij een supermarkt aan de Kapelaanstraat ten minste vier fietsen en een fles drank hebben weggenomen. Uit het onderzoek naar de diefstallen kwam het tweetal als verdachte in beeld. Ze zijn inmiddels met een dagvaarding in vrijheid gesteld.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …