Home Zuid-Holland Rotterdam Politie onderzoekt woningoverval Hoogvliet

Politie onderzoekt woningoverval Hoogvliet

De politie onderzoekt een overval op een woning in Hoogvliet. Aan de Kaar werd maandag een 49-jarige vrouw in haar woning overvallen door vier mannen. De mannen drongen rond half zes de woning binnen. De vrouw was op dat moment alleen thuis. De mannen bedreigden de vrouw en bonden haar handen op haar rug. Vervolgens vroegen ze om geld en doorzochten het huis.

Na enige tijd vluchtten de mannen het huis via de achterkant, achtervolgd door de nog steeds geboeide vrouw. Op de Vleugel, een aan de achterzijde van het huis gelegen straat, vluchtten de mannen in een onbekende personenauto.

Op dat moment dat de daders gevlucht waren, arriveerde de vriend van het slachtoffer bij het huis. Hij bevrijdde de vrouw. Hierop waarschuwden zij de politie. Agenten hebben direct een onderzoek ingesteld. De daders zijn nog voortvluchtig.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…