Home Noord-Brabant Roosendaal Groot aantal aanhoudingen Roosendaal wegens drugshandel

Groot aantal aanhoudingen Roosendaal wegens drugshandel

Een onderzoek van de recherche brengt aan het licht dat er vermoedelijk vanuit café Timing aan de Brugstraat in Roosendaal op grote schaal hennep verhandeld is. Naar aanleiding van alle informatie die de recherche de afgelopen tijd verzameld heeft, zijn vandaag onder leiding van de officier van justitie, in verschillende woningen in Roosendaal huiszoekingen gedaan. Hierbij zijn zes personen aangehouden die ervan verdacht worden betrokken te zijn bij de drugshandel vanuit café Timing. In de woningen zijn hoeveelheden drugs en contact geld gevonden. Ook zijn zes auto’s in beslag genomen. In één van de auto’s is cocaïne aangetroffen.

Ook café Timing heeft vandaag een grondige doorzoeking ondergaan. Daar zijn acht personen door de recherche aangehouden omdat zij drugs bij zich hadden. In het café zelf is ook nog een hoeveelheid drugs aangetroffen.

Het onderzoek is nog in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. Café Timing hangt een sluiting boven het hoofd op last van de gemeente Roosendaal.

Laad meer Roosendaal

Geef een reactie

Bekijk ook

Roosendaal – Jongen gaat tekeer tegen vuilnisbak

Rond 02.30 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag zagen surveillerende agenten dat een dr…