Home Zuid-Holland Rotterdam Taxi beroofd in Rotterdam-Zevenkamp

Taxi beroofd in Rotterdam-Zevenkamp

Op de Gong in Rotterdam is zaterdagochtend een taxichauffeuse door een passagier beroofd van geld en haar telefoon. De verdachte is gevlucht. Even voor 3.00 uur reed de 50-jarige vrouw uit Maassluis met een klant in Rotterdam-Zevenkamp toen hij haar op de Gong beroofde van haar telefoon en haar geld. De man ging er vandoor en de vrouw alarmeerde de politie. De politie is een onderzoek gestart. Daarbij is ook de hulp van de buurtbewoners gevraagd via een Burgernetactie. De verdachte is helaas niet meer aangetroffen. De politie zet het onderzoek voort.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…