Home Zuid-Holland Rotterdam Man met revolver op Rotterdam CS aangehouden

Man met revolver op Rotterdam CS aangehouden

Als gevolg van een getuigenmelding is donderdag rond 22.00 uur een 50-jarige man uit Schiedam op Rotterdam CS aangehouden voor vuurwapenbezit. Hij had een revolver in zijn broeksband zitten. Het vuurwapen was geladen en de man had een zakje bij zich met meerdere soorten patronen. Het vuurwapen en de munitie zijn in beslag genomen.

Bij de meldkamer kwam een melding binnen dat er op spoor 14 van Rotterdam CS een man was gezien met een vuurwapen in zijn broeksband. Agenten gingen naar de opgegeven locatie. Het vermoeden bestond dat de man in de trein was gestapt die klaar stond voor vertrek. Dat klopte: de man die aan het signalement voldeed, zat in de trein te eten. Nadat hij was aangehouden en op het perron was gezet bleek dat hij inderdaad een revolver achter zijn broeksband had gestopt. Tijdens het verplaatsen van de man viel er een tas op het perron waarin, naar later bleek, meerdere soorten kaliber munitie zaten.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…