Home Groningen Groningen Stad Agressieve winkeldief aangehouden

Agressieve winkeldief aangehouden

De politie heeft donderdagavond aan de Beren in Groningen een 49-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. De man had bij een supermarkt een hoeveelheid verzorgingsmiddelen weggenomen zonder te betalen. Toen hij werd aangesproken door personeel reageerde hij agressief en gaf een medewerker een vuistslag in het gezicht. Uiteindelijk kon de gealarmeerde politie de man overnemen en aanhouden. Bij zijn fouillering werd nog een bolletje harddrugs aangetroffen. Dat is in beslag genomen. De gestolen goederen zijn teruggegaan naar de winkel. De man is ingesloten voor verhoor. Hij krijgt een winkelverbod. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…