Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Tweede verdachte aangehouden voor bedreiging en diefstal

Leiden – Tweede verdachte aangehouden voor bedreiging en diefstal

In het onderzoek naar een diefstal uit een woning aan de Borneostraat is maandag 11 december een tweede verdachte aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de diefstal op 20 november waarbij de bewoners bedreigd zijn. Eerder werd in de zaak al een verdachte aangehouden, hij zit nog vast.

De politie kreeg maandagmiddag 20 november de melding dat er in een woning aan de Borneostraat een conflict had plaatsgevonden, waarbij de bewoners door twee mannen waren bedreigd en persoonlijke eigendommen waren weggenomen. De districtsrecherche Leiden-Bollenstreek startte direct een onderzoek.

Aanhoudingen

Nadat 21 november een 23-jarige Leidenaar zich bij de politie meldde en werd aangehouden, hield de recherche maandag 11 december een 17-jarige jongen uit Gouda aan in verband met de zaak. Hij is voor verhoor ingesloten. De eerder aangehouden Leidse verdachte is inmiddels voorgeleid aan de raadkamer van de rechtbank die bepaalde dat hij in ieder geval 90 dagen vast blijft zitten.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…