Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Verdachte aangehouden voor bedreiging en diefstal

Leiden – Verdachte aangehouden voor bedreiging en diefstal

Een 23 jarige man uit Leiden is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een diefstal in een woning aan de Borneostraat. Daar werden op maandag 20 november aan het eind van de middag de bewoners bedreigd.

De politie kreeg maandagmiddag 20 november de melding dat er in een woning aan de Borneostraat een conflict had plaatsgevonden, waarbij de bewoners door twee mannen waren bedreigd en persoonlijke eigendommen waren weggenomen. De districtsrecherche Leiden-Bollenstreek startte direct een onderzoek.

Verdachte meldt zich

Een van de verdachten, de 23 jarige Leidenaar, meldde zichzelf op 21 november 2023 bij de politie en werd direct aangehouden. Hij zal op vrijdag 24 november worden voorgeleid aan een rechter-commissaris. Het onderzoek naar wat er precies in de woning is voorgevallen en de tweede verdachte is nog in volle gang. De recherche sluit meer aanhoudingen niet uit.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…