Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Schietincident – Korenaarstraat – Rotterdam Centrum

Rotterdam – Gezocht – Schietincident – Korenaarstraat – Rotterdam Centrum

Op de Korenaarstraat vond op woensdagavond 15 november rond 21.10 uur een schietincident plaats. Hierbij raakte een 58-jarige man gewond. Helpt u de politie in het onderzoek?

Toegesnelde hulpdiensten troffen na de melding van het schietincident een man met meerdere schotwonden aan. De schutter was toen al gevlucht. De gewonde, een 58-jarige Rotterdammer, werd aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht om behandeld te worden aan zijn verwondingen. Hij is aangehouden om ook zijn betrokkenheid bij het incident te onderzoeken.

U kunt ons helpen
Het onderzoek naar de voortvluchtige schutter is in volle gang. Zo spreekt de politie met getuigen en worden er camerabeelden uitgekeken. Er waren veel mensen getuige van het incident. Was u hierbij aanwezig, maar heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neem dan contact op via onderstaande contactmogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…