Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Minderjarige gehoord als verdachte bommelding school

Leiden – Minderjarige gehoord als verdachte bommelding school

In verband met een bommelding op een school in Leiden is een 17-jarige jongen uit Maastricht als verdachte gehoord. Hij wordt ervan verdacht op 21 maart bij wijze van grap de bommelding te hebben gedaan.

Vanwege de telefonische melding werd destijds de volledige school ontruimd. Recherche-onderzoek leidde tot de identiteit van de verdachte. Hij is inmiddels als verdachte verhoord en zal zich op een later moment in een rechtszaal moeten verantwoorden.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie onderzoekt steekincident Doklaan

Een jonge man raakte zaterdagavond 9 december gewond bij een steekincident aan de Doklaan.…