Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Medewerker van de eenheid Rotterdam krijgt onvoorwaardelijk ontslag

Rotterdam – Medewerker van de eenheid Rotterdam krijgt onvoorwaardelijk ontslag

Een medewerker van de eenheid Rotterdam die in april is aangehouden op verdenking van stalking, wordt ontslagen. Afgelopen juli werd hij opnieuw aangehouden, nadat hij zijn schorsende voorwaarden overtrad.

Naast het strafrechtelijk onderzoek dat onder leiding van het Openbaar Ministerie loopt, werd er ook een disciplinair onderzoek verricht door de afdeling Veiligheid, Integriteit en Klachten. Op basis van de uitkomsten van het disciplinaire onderzoek is besloten tot onvoorwaardelijk ontslag. Deze straf is inmiddels definitief geworden. Gedurende het onderzoek heeft de politiemedewerker niet gewerkt. De collega’s van het betreffende team zijn inmiddels geïnformeerd.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…