Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Getuigen gezocht van overval op supermarkt

Leiden – Getuigen gezocht van overval op supermarkt

De districtsrecherche Leiden – Bollenstreek is op zoek naar getuigen van een overval op een supermarkt aan de Philipsburgstraat op woensdagavond 2 oktober. Een onbekende man bedreigde een medewerkster van de supermarkt met een vuurwapen en ging er vervolgens vandoor met een buit.

Rond 20.15 uur was de medewerkster aan het werk, toen er een man binnenkwam die haar onder bedreiging van een vuurwapen dwong om geld uit de kassa af te staan. De man ging er vervolgens met een nog onbekende buit vandoor.

Volgens de medewerkster, die erg is geschrokken van dit incident, was de overvaller een man van rond de 1.70 meter lang. Tijdens de overval was zijn gezicht bedekt en droeg hij zwarte kleding. Hij is vermoedelijk ouder dan 30 jaar.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht beroving onder bedreiging van een vuurwapen

Gisteravond, even voor 00.00 uur, is een jongen onder bedreiging van een vuurwapen beroofd…