Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Aangehouden wegens verboden wapenbezit

Bergen op Zoom – Aangehouden wegens verboden wapenbezit

Woensdag rond 18.00 uur kwam er een melding binnen bij de politie over een zakelijk conflict dat mogelijk uit de hand ging lopen. Agenten zijn naar de Bergsebaan gestuurd door de meldkamer, daar zou een en ander plaatsvinden.

Aangekomen op de plaats van het voorval vroegen de agenten of de man van wie zij het verhaal wilden aanhoren zich kon legitimeren. Zijn identiteitsbewijs zou in zijn auto liggen die een aantal meters verderop stond. De agenten liepen met de man mee. Toen hij zijn portier opende zagen de agenten een op een vuurwapen gelijkend voorwerp liggen. De man (23 jaar, afkomstig uit Kapellen) is meteen aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij is verhoord en in verzekering gesteld.

Het wapen is door de politie in beslag genomen en onderzocht. Het bleek te gaan om een gasdrukwapen. Een dergelijk wapen is voor afdreiging geschikt en dus verboden om in bezit te hebben. De aangehouden verdachte deed afstand van het wapen.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Aanranding – centrum – Breda

De verdachte heeft zich al voor de uitzending van Bureau Brabant gemeld. Lees verder …