Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Recherche onderzoekt woningoverval Lammenschansweg en zoekt getuigen

Leiden – Recherche onderzoekt woningoverval Lammenschansweg en zoekt getuigen

De recherche onderzoekt een gewapende overval van maandag 9 oktober. Omstreeks 11.40 uur drongen twee geheel in donker geklede mannen de flatwoning aan de Lammenschansweg binnen en bedreigden de bewoonster met een wapen.

De overvallers gebruikten geweld en doorzochten vervolgens de woning, waarna ze er met onder meer geld vandoor zijn gegaan. Het is niet bekend hoe en in welke richting ze daarna gevlucht zijn. De bewoonster, een 28-jarige vrouw, liet zich aan haar verwondingen behandelen. Getuigen die informatie hebben wordt verzocht zich te melden via 0900 – 8844. De twee verdachten droegen donkere kleding.  

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Dronken automobilist rijdt in op motoragent

Een 32-jarige motoragent kreeg zondagochtend de schrik van zijn leven toen de bestuurder v…