Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Snackkar brandt uit, politie zoekt getuigen

Den Haag – Snackkar brandt uit, politie zoekt getuigen

Een getuige meldde maandagochtend 9 oktober omstreeks 1:30 uur een brand in een snackkar aan de Fruitweg. De politie vermoedt brandstichting en onderzoekt de zaak.

De snackkar raakte bij de brand zwaar beschadigd. Een getuige meldde dat hij vlak voor de brand twee mannen bij de snackkar weg zag rennen. De twee waren ongeveer 1.70 m. lang, geheel in het zwart gekleed en droegen sjaals voor hun gezicht. De twee verdachten renden weg in de richting van de Groenteweg. Op de Parallelweg verloor de getuige hen uit het oog. De eigenaar van de snackkar deed inmiddels aangifte van brandstichting.

Iets gezien? Iets gehoord?
De politie bureau De Heemstraat zoekt getuigen van deze brandstichting. Hebt u maandagochtend tussen 1:00 en 1:30 uur verdachte omstandigheden gezien bij de snackkar aan de Fruitweg? Of hebt u de twee verdachten zien rennen in de omgeving van de Fruitweg/Groenteweg/Parallelweg? Dan bent u een belangrijke getuige voor ons! Neem dan contact op met politie De Heemstraat via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Dronken automobilist rijdt in op motoragent

Een 32-jarige motoragent kreeg zondagochtend de schrik van zijn leven toen de bestuurder v…