Home Zuid-Holland Leiden Hondenuitlater betrapt vandaal

Hondenuitlater betrapt vandaal

Een oplettende hondenuitlater betrapte vrijdag een 17-jarige jongen uit Leiden, toen die een autospiegel vernielde. De gewaarschuwde politie kon de jonge Leidenaar even later aanhouden. De getuige zag dat de jongen in de lange Lijsbethsteeg bij een auto stilstond. De man liep verder met zijn hond en hoorde vervolgens een harde klap. Toen de man keek, zag hij de jongen met een fiets slepen. De man herkende die als de fiets van een buurvrouw en sprak de jongen aan. Die reageerde agressief, zette de fiets neer, schopte een autospiegel kapot en rende weg. De getuige had inmiddels de politie gewaarschuwd. Agenten troffen de jongen aan op het Klooster en hielden hem aan op verdenking van vernieling van twee autospiegels en  openbare dronkenschap.

 

Laad meer Leiden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leiden – Gezocht – Mishandeling fietser – Langegracht- Leiden

Op zaterdagmiddag 24 december rond 12.15 uur is een 83-jarige man heel hard van zijn fiets…