Home Zuid-Holland Leiden Verdachte van inbraak in bestelwagen op heterdaad aangehouden

Verdachte van inbraak in bestelwagen op heterdaad aangehouden

De politie heeft woensdagmiddag 13 maart een 45-jarige Leidenaar op heterdaad aangehouden na een poging inbraak in een bestelwagen. Agenten zagen de man, een bekende van de politie, zich verdacht ophouden bij het voertuig op de Donkersteeg. De agenten hebben de man in de gaten gehouden en zagen hem kort daarna proberen een deur van de bestelwagen te openen. Toen de deur niet openging lichtte hij het kleine ruitje bij het portier eruit en maakte de deur open. Hierop werd de man aangehouden. Bij de man werd een mes aangetroffen en in beslag genomen.

 

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leiden – Overlijden Leidse nog onduidelijk, verdachte aangehouden

In het onderzoek naar het overlijden van een 30-jarige vrouw uit Leiden is woensdag 7 febr…