Home Zuid-Holland Leiden Acht bestuurders met te veel op

Acht bestuurders met te veel op

Bij alcoholcontroles in Leiden en Oegstgeest is in de nacht van zaterdag op zondag tegen acht bestuurder proces verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed. De politie nam in totaal 728 blaastesten af.

Tussen 20.00 en 22.30 uur werd gecontroleerd op de Rijnzichtweg in Oegstgeest. Twee bestuurders hadden te diep in het glaasje gekeken. Op de Hoge Rijndijk in Leiden bleken tussen 23.45 en 02.00 uur zes bestuurders met te veel alcohol op achter het stuur te zitten. De hoogstgemeten uitslag was 595 ug/l, ruim tweeëneenhalf keer zoveel als wettelijk toegestaan.

Laad meer Leiden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leiden – Kruidvat overvallen door man; getuigen gezocht

Een man heeft maandag 6 februari, even voor sluitingstijd, het Kruidvat aan de Haarlemmers…