Home Zuid-Holland Gouda Aanhoudingen wegens heling van een scooter

Aanhoudingen wegens heling van een scooter

De politie heeft maandag een 13-jarige Gouwenaar en een 14-jarige Stolwijker aangehouden op verdenking van heling van een scooter. De politie kreeg kort voor 17.30 uur de melding dat drie jongens zich verdacht ophielden in een schuurtje aan de Wielewaalstraat. Ter plaatse werden nog twee jongens aangetroffen. De derde was net weggelopen. In de schuur van de Goudse verdachte stond een scooter die, naar later bleek, van diefstal afkomstig is. Het slot van de scooter was verwijderd en lag nog in de schuur. De eigenaresse werd benaderd over de scooter. Zij was zojuist onderweg naar het bureau om aangifte te doen van diefstal. De twee jongens werden vervolgens aangehouden voor heling, danwel diefstal. In de jas van de Gouwenaar werden schroevendraaiers gevonden. Deze zijn in beslag genomen voor sporenonderzoek. De identiteit van de derde jongen is bekend.

Laad meer Gouda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Cel geëist voor jarenlang misbruik

Bijna vijf jaar lang werd een 22-jarige Goudse door haar stiefvader misbruikt. Vrijwel elk…