Home Flevoland Almere Agent in vrije tijd arresteert vluchtende winkeldief

Agent in vrije tijd arresteert vluchtende winkeldief

Een agent in vrije tijd heeft maandagmiddag in Hilversum een 28-jarige man uit Almere betrapt op het stelen van een laptop. De winkeldief werd na een korte achtervolging door de agent ingerekend. Rond 16.00 uur zag de agent, die in zijn vrije tijd in een winkel aan de Groest stond, hoe een man een laptop probeerde te stelen. Op het moment dat de dief door de agent betrapt werd vluchtte hij de winkel uit met de laptop onder zijn arm. Na een korte achtervolging overmeesterde de agent de verdachte en hield de man op heterdaad aan. Gealarmeerde agenten schoten hun collega te hulp en brachten de verdachte, die geen onbekende is van de politie, over naar een politiebureau. De gestolen laptop is terug bij de winkel. Het bedrijf heeft aangifte gedaan. De winkeldief is ingesloten.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…