Home Zuid-Holland Gouda Bewoonster verjaagt inbrekers

Bewoonster verjaagt inbrekers

Een bewoonster van de Rentmeesterslag in Gouda heeft in de vroege morgen van maandag twee inbrekers verjaagd. De vrouw werd rond 04.45 uur wakker van gebonk. Toen ze naar buiten keek, zag ze dat twee mannen probeerden een raam open te breken. De inbrekers renden weg in de richting van de Waarsmanslag, toen de bewoonster hard op een ruit klopte. De politie heeft in de omgeving nog gezocht naar de mannen, maar niemand meer aangetroffen. Het gaat om twee jonge mannen van ongeveer 1.75 meter lang. Ze droegen grote, donkere jassen en hadden allebei een muts op hun hoofd.

Laad meer Gouda

Geef een reactie

Bekijk ook

Cel geëist voor jarenlang misbruik

Bijna vijf jaar lang werd een 22-jarige Goudse door haar stiefvader misbruikt. Vrijwel elk…