Home Zuid-Holland Den Haag Politie houdt drie autoinbrekers aan

Politie houdt drie autoinbrekers aan

De politie hield in de nacht van maandag 24 juni op donderdag 25 juni drie mannen aan op de Sportlaan voor het inbreken in auto’s. De mannen vielen door de mand toen zij zich opvallend ophielden in de buurt van auto’s.

De politie ontving rond 01.45 uur de melding dat drie mannen zich verdacht ophielden in de buurt van geparkeerde auto’s en dat zij tevens voelden aan de autodeuren. Hierop besloot de politie poolshoogte te nemen. Al vrij snel troffen zij de drie verdachten (Een 21- en 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 29-jarige Hagenaar). aan. Bij fouillering werd inbrekerswerktuig aangetroffen en kwamen er tevens verschillende goederen tevoorschijn die vermoedelijk afkomstig zijn van diefstal. Zo kwamen er onder andere verschillende autoradio’s en navigatiesetjes tevoorschijn. In de nabije omgeving van de Sportlaan trof de politie enkele auto’s aan waar vermoedelijk is ingebroken. Zij hebben contact opgenomen met de eigenaren. De politie roept iedereen bij wie er in deze bewuste nacht is ingebroken op om aangifte te doen.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…