Home Zuid-Holland Den Haag Getuigen straatroof gezocht

Getuigen straatroof gezocht

Het straatroventeam, dat aan Bureau De Heemstraat draait, is op zoek naar informatie over een brutale straatroof, woensdag 1 mei omstreeks 23.30 uur. Een 30-jarige Haagse liep over de Noordwal toen zij plotseling van achteren aangevallen werd. Het slachtoffer werd naar de grond gewerkt, waarbij een man haar mond dichthield zodat zij niet kon gillen. Uiteindelijk namen de, vermoedelijk drie, daders de telefoon en sleutelbos van de vrouw mee en gingen ervandoor in de richting van de Twenstraat en renden vervolgens linksaf het ZHB-hoven op. Een aantal omwonenden ontfermde zich over het slachtoffer, dat door de beroving een bloedlip en een gezwollen lip had.

Van de daders is alleen bekend dat zij capuchons op hun hoofd hadden.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…