Home Zuid-Holland Den Haag 16-jarige met geweld van telefoon beroofd

16-jarige met geweld van telefoon beroofd

Een aantal jongens beroofde zondagavond op gewelddadige wijze een 16-jarige Hagenaar van zijn telefoon. Het 16-jarige slachtoffer liep zondagavond 28 april om 21.30 uur op het wandelpad dat langs de Scheveningseweg loopt. Terwijl hij daar liep, was hij aan het bellen. Op dat moment werd hij van achteren aangevallen en kreeg een paar flinke klappen en viel op de grond.  Toen hij op de grond lag, ging de mishandeling door en beroofden de jongens het slachtoffer van zijn mobiele telefoon. De daders spatten vervolgens uit elkaar en vluchtten in verschillende richtingen. De jongens droegen donkere kleding en petjes. Zij spraken in een buitenlandse taal.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…