Home Zuid-Holland Den Haag De politie zoekt getuigen van een straatroof

De politie zoekt getuigen van een straatroof

De politie zoekt getuigen van een beroving van een 57-jarige Haagse die op dinsdagavond rond 23.30 uur in de Zuidwoldestraat in Den Haag met geweld van haar tas werd beroofd. Toen zij de deur van het portiek naar haar woning wilde openen, kreeg zij een klap, waardoor ze viel. Vervolgens was haar tas verdwenen. Het slachtoffer is vermoedelijk vanaf de halte Zuidwoldestraat naar haar woning gevolgd door twee getinte mannen die eerder al bij haar in de tram zaten. Een van hen droeg een witte broek, rode trui, was lang en dun met kort opgeschoren haar. De andere man was kleiner en droeg een spijkerbroek met opgeschoren haar. De vrouw heeft om hulp geroepen, want na de val kon zij niet gelijk opstaan.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…