Home Zuid-Holland Den Haag Jongen aangehouden met gestolen snorscooter

Jongen aangehouden met gestolen snorscooter

De politie hield in de nacht van donderdag op vrijdag een 15-jarige Hagenaar aan die een gestolen snorscooter een portiek aan de Rijswijkseweg in Den Haag induwde. De agenten zagen om 02.25 uur hoe twee jongens een snorscooter een portiek aan de Rijswijkseweg induwden. Toen de jongens de agenten zagen, lieten ze scooter vallen en gingen er vandoor. Een van de jongens rende de portiekflat in en de ander rende de straat op. Op de galerij van de derde etage troffen ze de verdachte aan en hielden hem aan. De verdachte is een 15-jarige Hagenaar. Toen de agenten de snorscooter onderzochten, bleek dat het contactslot was verwijderd.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Aanhoudingen bij drugsactie

Rechercheurs van de dienst regionale recherche van de politie eenheid Den Haag hielden din…