Home Utrecht Autodief weet te vluchten

Autodief weet te vluchten

Donderdagmiddag is een autodief op heterdaad betrapt. Hij wist te vluchten en de politie is op zoek naar getuigen. Rond 17.45 uur kreeg de politie de melding van een heterdaad autokraak op de Abstederdijk in Utrecht. Een getuige had de autodief met een koffer zien wegrennen in de richting van de Notenbomenlaan. Meerdere agenten gingen in de omgeving naar de autokraker op zoek, maar hebben hem niet aangetroffen.

De verdachte is een blanke man van ongeveer 20 jaar oud en 1.80 meter lang. De man heeft een pokdalig gezicht, droeg een donkere jas en een beige pet.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Steekincident in winkel – Update

Update – De 60-jarige man uit Amersfoort is aan zijn verwondingen overleden. Het inc…