Home Zuid-Holland Den Haag Vader en zoon aangehouden op verdenking van handel in vuurwapens

Vader en zoon aangehouden op verdenking van handel in vuurwapens

De politie hield dinsdagochtend omstreeks 7.00 uur in hun woningen in Den Haag een 63-jarige Hagenaar en zijn 44-jarige zoon aan op verdenking van de handel in vuurwapens. In de woningen van beide Hagenaars zijn zoekingen gedaan onder leiding van een rechter-commissaris, waarbij in beide woningen een vuurwapen werd aangetroffen. De Regionale Recherche startte enkele weken geleden een onderzoek na een anonieme tip. Onderzoek wees uit dat de 44-jarige Hagenaar vermoedelijk handelt in vuurwapens. Tijdens het onderzoek kwam naar voren dat hij hiervoor ook internationaal contacten heeft. De twee mannen zijn vroeg in de ochtend aangehouden en overgebracht naar het bureau. Zij zitten vast voor verhoor.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…