Home Zuid-Holland Den Haag Verdachte straatroof aangehouden

Verdachte straatroof aangehouden

Dinsdagmiddag 2 april werden twee jongens uit Duitsland beroofd op de Bilderdijkstraat in Enschede. Kort na de melding werd een 38-jarige verdachte uit Den Haag aangehouden. De jongens, 16 en 17 jaar uit het Duitse Hamm, liepen op de Bilderdijkstraat, toen zij plotseling door een man werden aangesproken. Onder bedreiging van vermoedelijk een steekwapen, werden de jongens gedwongen geld af te geven. Daarna ging de overvaller er vandoor. De jongens schakelden direct de politie in en konden een goed signalement van de dader geven. Agenten zagen op de Parallelweg een man lopen die volledig aan het signalement voldeed. De 38-jarige man uit Den Haag is aangehouden en voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …