Home Overijssel Twente Haaksbergen Twee vrouwen gewond bij aanrijding

Twee vrouwen gewond bij aanrijding

Dinsdagmiddag raakten twee vrouwen gewond bij een aanrijding op de Buurserstraat in Haaksbergen. Een 57-jarige automobilist reed op de Buurserstraat, komend uit de richting van Buurse. In een flauwe bocht reed de man, vermoedelijk als gevolg van een onwelwording, rechtdoor. Hierdoor kwam hij op de verkeerde weghelft terecht. Vervolgens kwam hij frontaal in aanrijding met een auto uit tegenovergestelde richting. De inzittenden van deze auto, twee vrouwen uit Haaksbergen van 69 en 51 jaar oud, raakten gewond. Zij zijn met onbekend letsel door ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Laad meer Haaksbergen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almelo – Gezocht – Winkeldiefstal – de Galerij – Almelo

Op 23 april stal deze man voor honderden euro’s merkkleding uit een kledingwinkel aan de G…