Home Zuid-Holland Den Haag Politie houdt verdachte schietincident aan

Politie houdt verdachte schietincident aan

De politie hield dinsdag 19 maart een 19-jarige Hagenaar aan op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident op de Jacob Catsstraat donderdag 14 maart rond 22.00 uur. Die avond kwamen bij de politie meerdere meldingen binnen dat er mogelijk geschoten was vanuit een donkerkleurige auto. Direct is een groot plaats delict afgezet en is met onder meer honden gezocht naar sporen. Enkele getuigen zijn direct gehoord. Het onderzoek leidde naar de identiteit van de aangehouden Hagenaar. In de woning waar hij werd aangehouden is een zoeking gedaan daarbij is geen vuurwapen aangetroffen. De verdachte wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris.

Het onderzoek naar andere inzittenden en het voertuig waaruit geschoten is gaat verder en de  recherche sluit meer aanhoudingen niet uit.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Aanhoudingen bij drugsactie

Rechercheurs van de dienst regionale recherche van de politie eenheid Den Haag hielden din…