Home Nederland Agent lost schot bij aanhouding in Rotterdam

Agent lost schot bij aanhouding in Rotterdam

De politie loste donderdagavond een schot bij de aanhouding van een 25-jarige man uit Hoogvliet. Hij raakte hierbij gewond aan zijn been. Bij de man werd een vuurwapen aangetroffen. Naar aanleiding van informatie over mogelijk vuurwapenbezit zocht de politie de 25-jarige man uit Hoogvliet. Donderdagavond werd deze man gesignaleerd nabij het Zuidplein. Daar voerden agenten rond zeven uur een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) uit.

De verdachte luisterde niet naar aanroepen van de agenten en ging er vervolgens vandoor. Daarop loste de politie een schot en raakte de verdachte gewond aan zijn been. De man werd aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Tijdens zijn fouillering werd een vuurwapen aangetroffen. De Rijksrecherche stelt een onderzoek in.

Laad meer Nederland

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…