Home Zuid-Holland Den Haag Verdachte meldt zich na uitzending Team West

Verdachte meldt zich na uitzending Team West

Opnieuw heeft zich na een uitzending van het opsporingsprogramma Team West een verdachte gemeld aan een politiebureau. Voor de tweede week op rij heeft een verdachte zich aan het politiebureau gemeld nadat hij zichzelf herkende op de bewakingsbeelden die getoond werden in het regionale opsporingsprogramma Team West. Op zaterdag 2 februari omstreeks 23.30 uur vond in tram 1, richting Scheveningen, een mishandeling plaats. Een 50-jarige Hagenaar zat met zijn vriendin in de tram toen hij een aantal keer iets van achter tegen zijn hoofd gegooid kreeg. Op het moment dat hij het zat was en de verantwoordelijke hierop aan wilde spreken, raakte de mannen in gevecht. Het slachtoffer kreeg daarbij rake klappen.

In de uitzending van dinsdag 12 maart werden beelden uit de tram getoond waarop de verdachte en de mishandeling duidelijk te zien waren. Woensdagochtend meldde zich aan bureau Zuiderpark een 17-jarige Hagenaar die verklaarde zichzelf te hebben herkend op de beelden. Hij in aangehouden en wordt verhoord over zijn betrokkenheid.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…